L’esplanada del passeig de l’Albereda va acollir el passat diumenge, 05 de juny, l’obra “El jorobado de Notre Dame”.

Es tracta d’un espectacle familiar amb actors i titelles. L’acte va donar inici al voltant de les 12.00 hores.
Conta la història a la fi de l’edat mitjana, en Paris, que va haver-hi un jutge turmentat, anomenat Frollo, el qual tenia al seu càrrec un xic una miqueta lleig i deforme, i per això el va tancar en el campanar de Notre Dame.
Vint anys després en la gran festa una jove zíngara ballava alegrement en la plaça major, això va encuriosir a Cuasimodo, que va decidir escapar del campanar. A partir d’aquest moment, el malvat jutge Frollo, va començar una acarnissada lluita contra els quals eren diferents a ell… Els protagonistes d’aquesta història es deixen arrossegar per les passions, confien en l’amistat i busquen l’amor, en un món dominat per la injustícia, en el qual es margina als qui són diferents, i es jutja a les persones pel físic i no per la seua ànima.

L’obra va estar representada per Mila FR (Mila Fernández) d’Amimic Teatre, Miryam Garcés i unes titelles molt simpàtiques. Aquesta agrupació va iniciar la seua trajectòria en la primavera de l’any 2008 en unir els esforços de tres compayies diferents. Aquestes formacions eren: VERA TEATRE, TEATRE MILA F.R. i FA TEATRE. Des d’eixe moment d’unió, les propostes escèniques uneixen art, teatre i infància. Es tracta d’un equip format per actors, músics i titellaires, entre altres.

Amimic Teatre compta ja amb més de trenta obres de teatre rodades en espais culturals, teatres i auditoris de tota la Comunitat Valenciana i alguns punts d’Espanya. A més a més, té un ampli rang de clients que continuen mostrant ser fidels a una companyia com és la d’Amimic Teatre.

A continuació, oferim unes imatges de la representació d’aquesta obra. En els pròxims dies oferirem també un vídeo al respecte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia