L’Associació de Veïns del Camí Paterna, denúncia la situació d’abandó per part de l’equip de govern cap a la nostra urbanització i exigim solucions

Des de l’Associació de veïns del Camí Paterna volem denunciar una vegada més que en determinades zones de la nostra Urbanització continuen acumulant-se restes d’estris i altres andròmines velles (adjuntem fotos fetes totes durant el dia de hui), situació que provoca imatges lamentables tal com es poden veure en les fotos que adjuntem.

Situació que pot empitjorar si no es posen els mitjans tècnics i humans necessaris, ja que és de sobres conegut que durant el període estival es produeix un augment de residents a la nostra urbanització.

Així mateix, volem fer una crida a les veïnes i veïns perquè  utilitzen els mitjans disponibles, cridant al servei gratuït de recollida o acudint  a l’ecoparc a depositar les restes de mobles, etc.

Pel que, SOL·LICITEM a l’equip de govern que de manera urgent es done solució a les situacions ací descrites i d’aquesta manera evitar que es produïsca un augment de restes d’estris, podes, etc.

 

Escrito enviado por la Asociación de Vecinos del Camí Paterna. Bétera, a 7 de junio de 2022
Imprimir article
Comenta aquesta notícia