L’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) han posat en marxa la 11a Ruta de la Tapa de Bétera.

Aquest esdeveniment va donar inici dijous passat a la vesprada, ja que es desenvoluparà durant tots els dijous de juny. D’aquesta manera, continuarà desenvolupant-se el 09, 16, 23 i 30 de juny.

El preu estipulat per a aquesta ruta és de 3.5 euros tapa + consumició i de 2.5 euros tapa addicional i la consumició consisteix, com a mínim, en 1/3 cervesa o doble, refresc 33cl, aigua 33cl o copa de vi.

Durant els dijous de la Ruta de la Tapa, cada establiment participant haurà de presentar com a mínim 3 tapes: una tapa fixa i dues que poden variar. La ruta donarà inici sobre les 19.30 hores fins a esgotar existències.

Els clients que participen en aquesta Ruta podran optar a 3 premis consistents en 3 sopars en el local guardonat amb el 1°, 2° i 3r premi de la 11a Ruta de la Tapa valorada en 50 euros. Per a això, hauran d’introduir el bitllet amb 4 segells d’establiments diferents, en les urnes facilitades per a tal efecte en els establiments participants en la Ruta de la Tapa.

Els hostalers premiats amb el 1r, 2n i 3r premi per les votacions populars, obtindran una menció honorífica i reconeixement de l’Ajuntament.

Els hostalers participants són: el Cantó de Co, Hi5 Café & Fun, La Terracita, Ágora23, Nou Tropical, La Font. Betera, Blanc i Negre, El Encuentro i Tus momentos.

D’altra banda hi haurà un premi especial ACB per a la millor tapa, atorgat per un jurat professional. Aquest jurat professional estarà compost per 3 membres i valoraran la tapa fixa seleccionada per cada local participant associat a l’ACB. Per a valorar la tapa fixa seleccionada per cada hostaler associat per a concursar, el jurat procedirà a la seua degustació de la tapa havent d’abonar
únicament la consumició. El premi especial per a la millor tapa ACB consistirà en un premi de 200 euros en xecs/vals per a utilitzar en els comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Bétera i un publi-reportatge en betera.com i camp-de-turia.es.

Els clients hauran d’obtindre 4 segells d’establiments participants diferents per a poder votar a la millor tapa i depositar el bitllet en les respectives urnes que hi haurà en cada local, i així poder optar a qualsevol dels 3 premis consistents en 3 sopars valorats en 50 euros.

En un acte públic es farà lliurament dels reconeixements als hostalers premiats amb el 1r, 2n i 3r premi a les millors tapes valorades entre els clients que les han votades.

El sorteig dels sopars es realitzarà una vegada acabada la Ruta i els guanyadors es donaran a conéixer a través de les Xarxes Socials de l’Ajuntament i ACB.

Els comerços recolliran i custodiaran els bitllets durant el període que estiga en vigor la campanya. El sorteig dels premis es realitzarà durant la setmana posterior a la finalització de la campanya en el lloc que establisca l’organització.

Els establiments participants hauran d’acceptar les presents bases íntegrament per a poder participar en la 11a Ruta de la Tapa, i l’organització vetlarà pel compliment d’aquestes, advertint a aquells establiments que no complisquen el que s’estableix en aquestes bases.

Amb la signatura d’aquestes bases, l’establiment adherit a la participació de la 11a Ruta de la Tapa accepta complir totes les condicions establides en aquestes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia