A través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), s’ha dut a terme una  iniciativa per a acostar els serveis d’orientació laboral a les veïnes i veïns de Bétera.
D’aquesta manera, l’autobús LABORA és rebut al municipi aquests dies. Concretament, el 10, 11 i 12 de juny de 10.00 a 18.00 hores en l’Avinguda País Valencià (prop de la Cafeteria Azahara).
Es tracta d’una oportunitat perquè la ciutadania tinga un accés fàcil i puga rebre assessorament laboral i formatiu especialitzat sense haver de desplaçar-se.
Així, les persones desocupades poden obtindre informació sobre alguns serveis de Labora com buscar treball, renovar la targeta de desocupació, aprendre a utilitzar l’aplicació GVA Jobs, crear un currículum i apuntar-se al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, entre altres coses.
A més a més, les persones ocupades també poden acudir per a realitzar gestions, consultes i conéixer la app PuntLabora.
Es tracta d’una manera d’apostar per millorar l’ocupabilitat i la formació de Bétera.
I és que aquest autobús pretén garantir l’accés i la igualtat a l’ocupació, trencant les barreres territorials i tecnològiques del servei públic amb els municipis menys poblats. En aquest sentit, brinda els mateixos serveis que la resta d’Espais Labora per a facilitar l’accés a l’ocupació a les persones desocupades.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia