Bétera vestirà aquest diumenge, 12 de juny, el mallot daurat per a celebrar la X Marxa Cicloturista Solidària de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Per a l’ocasió es comptarà amb un padrí d’excepció, el ciclista Miguel Induráin que més vegades seguides ha eixit victoriós del Tour de França.

Aquesta desena edició coincideix enguany amb el 50 aniversari d’AVAPACE.

La carrera d’aquest diumenge eixirà de l’Albereda a les 08.30 hores i recorrerà més de 90 km per les poblacions veïnes de Camp de Túria. Després de l’eixida, l’Albereda es vestirà de festa per a celebrar aquests dos esdeveniments de AVAPACE i comptarà amb nombroses activitats entre les quals es troben exhibicions de boccia, un circuit-demostració amb cadires de rodes, una batucada o el concert de Ramonets que farà gaudir a xicotets i grans en aquesta jornada esportiva.

L’arribada a meta està prevista a les 12.30 hores encara que la carrera es podrà seguir per internet i en pantalles. En aquesta marxa participaran multitud de corredors i estarà abrigallada per ciclistes com Ángel Casero, Ricardo Ten o Maurice Ekhard, entre molts altres.

A més a més, aquesta desena edició es presentarà hui dissabte, 11 de juny, a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera. L’acte està previst que comence sobre les 18.00 hores i que s’òmpliga de veïns i veïnes enamorats del ciclisme i que vulguen participar d’aquest gran esdeveniment que conjuga a la perfecció l’esport amb la solidaritat.

A la presentació assistirà Miguel Induráin, padrí de la carrera i que rodarà el diumenge als peus de la Calderona.

La gala que estarà amenitzada amb música i màgia en directe per a tots els assistents.

El nexe d’unió de Bétera amb AVAPACE és molt gran perquè l’associació compta en el municipi amb el Centre d’Educació Especial Verge d’Agost i el Centre de Dia “Alfàbegues” amb nombrosos usuaris que participen al costat dels seus cuidadors en multitud d’activitats i propostes municipals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia