Bétera sonarà a Jazz a partir de hui dissabte, 11 de juny.

I és que la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera ha tornat a organitzar el FestiJazz, el qual ja compta amb la seua quarta edició. Aquest esdeveniment musical es durà a terme fins al pròxim diumenge 19 de juny. Per a l’ocasió, s’han preparat multitud de concerts a l’aire lliure, sent els espais protagonistes l’Albereda de Bétera, els jardins de la Piscina Municipal i la Plaça Verdum de Torre en Conill.

Aquest dissabte s’inaugurarà el citat festival de Jazz amb l’actuació d’Alba Armengou Group, a partir de les 22.30 hores, en la Plaça Verdum de Torre en Conill.

El divendres 17 de juny i el dissabte 18 de juny Locomotora Jazz Band actuarà a les 20.00 hores en el Passeig de l’Albereda i en la Plaça Verdum, respectivament. Mentre que el divendres 17 de juny, a les 23.00 hores, Ronald Baker Quartet es pujarà a l’escenari dels jardins de la Piscina municipal per a fer-nos gaudir amb aquest gènere musical.

El dissabte 18 de juny, a les 23.00 hores, els jardins de la Piscina municipal tornaran a acollir un altre concert, en aquesta ocasió, el de Rafa M Guillén & The Jazz Walkers Shining Forever. Per a tancar la programació, el diumenge 19 de juny, Ki Big band i Karol Campillo, dirigits per Josvi Muñoz, actuaran a les 20.00 hores als jardins de la Piscina.

A més a més, aquesta edició comptarà també amb jazz per als més xicotets. Sedajazz serà l’encarregada el dissabte 18 de juny de fer gaudir als més xicotets de Bétera amb el concert didàctic “Jazzeando amb xiquets” que tindrà lloc als jardins de la Piscina municipal.

Així mateix, diumenge 19 de juny, Sedajazz alçarà a tots els xiquets i xiquetes de les cadires amb una batucada als jardins de Piscina municipal. Aquesta cita donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 12.00 hores.

A la imatge del cartell adjunt es troba tota la programació del FestiJazz detallada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia