Després de fer una xicoteta parada a causa de la pandèmia, a la vesprada i nit de hui dissabte 11 de juny tornarà a celebrar-se la Festa de les Persones associades de l’Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5). No obstant, a aquest esdeveniment també podien apuntar-se aquelles persones interessades que no siguen socis o sòcies, amb reserva prèvia fins el passat dijous.

A les 19.00 hores serà l’obertura d’aquesta festa. Seguidament,  les 19.30 hores, serà el moment per a l’aigua de benvinguda. A les 20.00 hores donarà inici un espectacle de l’Escola de Cant Tradicional. A les 21.30 hores tindrà lloc el sopar d’entrepans, seguit de coques dolces i un concert d’Ivan Brull a partir de les 23.00 hores. Finalment, a les 00.00 hores, es podrà gaudir de nit a la fresca.

Cal indicar que, Ivan Brull és un enginyer, músic, cantautor i poeta en valencià resident a Silla, on va estudiar el grau mitjà de violí en el Conservatori Professional de Música.

La seua producció literària la va començar en 2010, amb la publicació de “Cantaments”, un llibre de poesies amb el qual va guanyar el tretzé premi de poesia Jaume Bru i Vidalla dels Premis Literaris de la Ciutat de Sagunt. Entre els anys 2010 i 2012 va dirigir en la Universitat Politècnica de València el taller de poesia “Vers”. Aquest mateix últim any va publicar la seua segona obra “Guia de perduts​” i en 2015 el llibre “Sobre l’unicorn” amb el qual se li va concedir el premi Benvingut Oliver de poesia, en l’edició trenta-cinc dels premis Vila de Catarroja.

Brull també col·labora en revistes literàries com “Caràcters”. Entre altres, ha editat un treball discogràfic en format CD, “Canvi dels àngels” (Comboi Rècords, 2015), en el qual interpreta musicalment els seus poemes.

A més d’aquest sopar, l’Ateneu de Bétera ha preparat una altra activitat per a la pròxima setmana. Es tracta de la presentació de la novel·la gràfica “Al-Azraq. El malson de Jaume I”. Aquest acte tindrà lloc el divendres 17 de juny, a partir de les 20.00 hores, també a les instal·lacions de l’Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia