Hui diumenge, 12 de juny, l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà un acte doble molt interessant.
Així, a partir de les 19.00 hores començarà la presentació del llibre “Les bandes de música a Bétera: origen i evolució” realitzat pel nostre veí Ramón Asensi i Ramón.
I és que, Ramón a més d’estar cultivant nostres benvolgudes Alfàbegues, el nostre veí és un apassionat de l’escriptura i la història de Bétera. La seua capacitat per a investigar i la seua empatia per a parlar amb els nostres majors el fan un autèntic descobridor d’històries.
Cal recordar que, el passat 30 de maig, Ramón i l’Ajuntament de Bétera va signar un conveni que reforça l’objectiu del Consistori per a fomentar la cultura, la música i les tradicions i especialment, la difusió de la història de les nostres bandes de música.
I és que aquest veí ens ajuda a mantindre vives les nostres tradicions i comparteix amb nosaltres la trajectòria de les nostres bandes, entre altres assumptes que formen part de la història de Bétera.
D’altra banda, cal dir que a més a més, la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) també oferirà un concert aquesta vesprada dins d’aquest mateix acte.
Tota la informació detallada la podeu trobar a cada cartell adjunt.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia