L’espectacle familiar previst per a hui diumenge a la Plaça Verdum “Aurícula” s’ha cancel·lat per qüestions alienes a l’Ajuntament. No obstant, els meus menuts de la casa i els seus pares i mares no es quedaran sense diversió per a gaudir tots junts aquest migdia.

Així, a les 12.00 hores, la mateix plaça citada de Torre en Conill acollirà l’obra “Monstroño” de la companyia teatral Cocó Teatre.

Des de 1994 i amb diferents disciplines artístiques, aquesta formació intenta estimular el desenvolupament i coneixement dels més xiquets.

Cocó Teatre treballa per la felicitat dels xiquets, perquè mereixen ser xiquets.

Per a parlar d’aquesta agrupació, també cal fer-ho de Rut Calleja.

Nascuda en 1976 a Alcoi, després dels estudis de dansa en el conservatori de la seua ciutat, es diploma en Art Dramàtic en la ESAC de València. Completa la seua formació amb disciplines complementàries com; Clown, vestuari, maquillatge, attrezzo i regidoria.

Des de 2002 col·labora com a actriu, titellaire, cantant i ballarina amb diferents companyies; La Fura dels Baus, Yllana, Legend Especialistes, La Pelada Lironda, Diamant i Rubí, Verateatre..

Una altra etapa de gran importància en la seua formació és el doblatge, sent guardonada amb el premi actriu revelació en Premis Veu 2009, atorgat pel col·lectiu de professionals del doblatge valencià.

Rep formació de la mà de Román & Cia (Los Lunnis), en construcció i manipulació de muppets per a televisió. En 2018 construeix els muppets “Júlia i Gilbert” per a A Punt Mèdia.

Col·labora en centres, fomentant el teatre com a instrument educatiu i formatiu.

Participa com a coordinadora del Festival de Teatre Escolar en els campaments de refugiats sahrauís (FETESA), .

En 2015, després de les experiències professionals en col·laboracions, decideix fundar la companyia Cocó Teatre i posar en pràctica els seus coneixements, a favor d’un projecte personal.

Gràcies a eixe projecte personal seu, les xiquetes i xiquets de Bétera podran gaudir hui de “Monstroño”. I és que quasi tots els diumenges, Bétera compta amb activitats d’oci familiar. Així, cal recordar que l’Albereda va acollir la setmana passada l’obra de “El Jorobado de Notre Dame“. Fem memòria amb aquest breu vídeo.

  • Vídeo de “El Jorobado de Notre Dame”.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia