El diumenge 05 de juny, va tindre lloc la Carrera Solidària i VII Edició de la Volta a Peu, la qual va arrancar des del Centre Comercial Torre en Conill (Plaça Verdum). Aquest punt d’eixida també va ser el punt de tornada, tal i com ja hem comentat en altres publicacions.
La iniciativa va estar organitzada pel Restaurant Casa Rebirongo i la Immobiliària Trececasas amb la col·laboració d’A.D.C. Nou Píndaro i l’Ajuntament de Bétera. I és que, mitjançant aquestes iniciatives, des de la regidoria municipal d’Esports  es pretén mantindre el ferm compromís de promoure i fomentar l’esport i conscienciar a la ciutadania de gaudir d’un estil de vida saludable.
La inscripció per als xiquets es va realitzar en el mateix punt d’eixida al preu d’un euro. Va haver-hi regals per a ells fins a esgotar existències i uns castells unflables per a l’ocasió.

D’altra banda, va haver-hi un premi de 150 euros al primer i primera en la carrera absoluta i per als segons un dinar a Casa Rebirongo. En aquest sentit, es va fer entrega de trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Per als participants locals va haver també un trofeu per als 3 primers Sènior i Veterans (es consideren locals als empadronats a la Urbanització Torre en Conill). En les categories de menors només van tindre trofeus Infantil i Juvenil. A més, es va fer entrega de samarreta tècnica commemorativa i borsa de corredor en línia de meta.

El recorregut va consistir en una volta de 6.500 metres. La prova absoluta va ser a les 10.00 hores i quasi a les 11.30 hores va donar inici l’entrega de premis i trofeus.

Una part de les inscripcions va anar destinada a la lluita contra el càncer infantil, així com l’import de totes les borses entregades a cada corredor. També es va posar a disposició un dorsal 0, per a tots aquells que no volien córrer però sí participar de manera activa.

Les carreres de menors va donar el seu tret d’eixida després de l’entrega dels trofeus. Aquesta entrega va estar amenitzada per una xaranga.
A continuació, oferim un vídeo de l’entrega de trofeus el qual estava pendent de publicar:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia