Com ja hem comentat en altres publicacions, el passat  03 de juny, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir l’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià.

En aquest acte van participar alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera.

Aquests premis reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat).

Els Premis Francesc Peris i Valls, que enguany han celebrat la seua 12ª edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic.

L’acte va estar amenitzat pel cor del Centre Artístic Musical de Bétera, com ja ve sent tradició. Així, el cor va obrir l’acte i va oferir una peça musical entre categoria i categoria.

L’edició d’enguany va estar dedicada a Joan Fuster, de qui es va parlar en l’inici de l’esdeveniment. Siona Ricart va ser l’encarregada de presentar i conduir l’acte com cada any, qui també va tindre unes paraules d’agraïment per a tots els mestres, professors, pares i mares.

Albert Dasí, com en cada edició, va ser qui va llegir el poema guanyador del primer premi en cada categoria. Així mateix, Benja Carreres va ser l’encarregat de fer entrega dels accèssits i premis als seus guanyadors.

Per a concloure l’acte, les diferents autoritats de la corporació municipal allí presents es van fer una foto de família amb els guanyadors, organitzadors i participants en l’acte d’aquests premis.

En finalitzar l’acte d’entrega, les diferents autoritats de la corporació municipal allí presents es van fer una foto de família amb els guanyadors, organitzadors i participants en l’acte d’aquests premis.

A continuació, oferim un vídeo de la jornada que ens quedava pendent de compartir:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia