Com ja hem comentat en altres publicacions, diumenge 05 de juny, Bétera va acollir un acte en homenatge al nostre gran veí Pepe Sandiego.
Aquest, va ser un esdeveniment amb molt de sentiment organitzat per les Dames del Càncer de Bétera en el qual van tindre lloc diferents actuacions musicals.
La col·laboració dels asistents es destinarà a la investigació contra el càncer. La venda d’entrades ha sigut un donatiu per valor de 5 euros, realitzat a través de les Dames del Càncer.
Així, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va ser el lloc escollit per a celebrar l’esdeveniment presentat per la redactora de Betera.com, Carmen Sorlí i Contreras.
Carmen donava la benvinguda als allí presents destacant el vessant benèfic de l’acte, ja que els diners recaptats amb les entrades anirà destinat a la investigació contra el càncer. Posteriorment va mencionar a les persones organitzadores. “Eixes meravelloses Dames del Càncer de Bétera que lluiten i realitzen diferents accions per a aportar el seu granet d’arena contra aquesta malaltia, sense deixar de recordar la col·laboració de l’Ajuntament sempre en aquesta classe de labors solidàries”.
Seguidament, va voler compartir amb el públic assistent el significat que era per a ella homenatjar eixa vesprada a Pepe Sandiego. “Estic segura que quasi tots els que estem hui ací, tant en les butaques com a públic assistent com dalt de l’escenari, tenim alguna història que contar única i irrepetible sobre Pepe Sandiego. La meua és que, no és casualitat que els seus fills Sergio i Borja i jo compartim el mateix segon cognom. Doncs,  la seua benvolguda esposa Rosa, que tenim hui ací entre nosaltres, era cosina germana del meu iaio matern. Per tant, Pepe era per a mi de la família. Així, per totes eixes boniques històries que cadascun de nosaltres ha viscut amb ell, en l’àmbit més familiar, en l’esportiu, en l’escenari o en eixes magnífiques gales del càncer on ell acostumava a col·laborar, hui li rendim aquest emotiu homenatge amb molt de sentiment”.
Després d’aquestes paraules, va començar el torn de les actuacions amb un Cha Cha Cha del grup de Ball en línia del programa municipal Bétera Saludable.
En segon lloc, “Lucerito de las Marismas” interpretava tres coples, entre elles “Déjala correr” de Rocío Jurado.
Seguidament, va ser el torn per a la cantant Dafne Laura, qui va cantar tres cançons, entre elles “Ay qué dolor” de Rafaella Carrá i un remix de temes dels 80 d’Alaska “Bailando”, “Ni tu ni nadie”, “A quién le importa”.

Després de l’actuació de Dafne Laura, el Grup de Ball en Linia del Programa Municipal Bétera Saludable va tornar de nou a l’escenari per a interpretar un “Loco Loco” y la versió en ‘bachata’ de “Qué bonito”.

L’espectacle va continuar amb la parella “Jaime i Coral”, els quals van delectar al públic amb cançons populars espanyoles i va fer un remix amb temes d’Eurovisión. Per concloure la seua actuació, Jaime va cantar “Color esperanza” de Diego Torres.

La veïna de Bétera Carmen Martínez i Romero va ser la següent en actuar, oferint unes albàes relacionades amb el tema de l’acte.

El grup de Ball en línia del programa municipal Bétera Saludable va realitzar la seua última actuació de la vesprada, oferint un passdoble.

El grup de ball i rondalla Pensat i Fet va ser l’última agrupació en actuar, brindant-li al públic quatre peces del cant valencià. El repertori va finalitzar amb la “Jota de Bétera”. A més, per a tancar la seua actuació amb el saluda als assistents, van tocar “València”.

Després de les actuacions, la Presidenta de l’Associació del Càncer de Bétera, Raquel Granell, va oferir molt emocionada unes paraules. Així mateix, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, també va pujar a l’escenari per a agrair a tots els allí presents la seua assistència i va destacar el treball realitzat per les Dames del Càncer i la col·laboració dels artistes de la jornada. Com no podria ser d’una altra manera, Verdevío va parlar de manera molt emotiva de Pepe Sandiego i va voler recordar tota la seua gran labor en el tenis, la seua energia, el seu bon humor, el seu art i la seua inestimable col·laboració en les gales del càncer.

Abans de finalitzar l’acte, es va demanar la presència d’un representant de cada grup que va actuar per a fer-li entrega d’un socarrat en agraïment a la seua col·laboració.

Finalment, també es va pregar la presència de la família de Pepe Sandiego per a fer-los entrega d’un ram de flors i un socarrat. Així, va pujar a l’escenari la seua dona Rosa i un dels seus fills, Borja. Entre el públic també es trobava una de les seues nores, Paloma, i la seua germana Rosa. El seu fill Sergio i la seua nora Ana no van assistir per motius laborals.

L’acte va concloure amb una foto per a immortalitzar aquest emotiu acte. A continuació, oferim un vídeo amb imatges gravades pels nostres assistents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia