El dissabte 04 de juny va tindre lloc un concert de la formació musical “F-Six Music Band“.
“Cuando brille el sol”,  “Pero a tu lado” o “Cadillac solitario” van ser només alguns del temes que durant eixa nit van sonar a l’Albereda de Bétera, com ja hem comentat en altres publicacions.
 Al voltant de les 23.00 hores va donar el tret d’eixida aquest concert.
F-Six Music Band és un grup integrat per cinc grans components repartits en guitarra rítmica, guitarra solista, baix elèctric, teclat i bateria.
En aquesta ocasió ens van oferir temes del Pop Espanyol dels anys 80. En definitiva, un tipus de música que no té edat i en la qual tot veí i veïna pot ballar i gaudir de una vetlada  màgica i divertida a ritme dels “F-Six Music Band“.
Amb entrada lliure al concert, els allí presents van poder escoltar temes de “Los Secretos”, “La guardia”, “Loquillo”, “Gabinete Caligari” i de totes aquelles bandes espanyoles que van fer que la dècada dels 80 siga catalogada com única dins del Pop-Rock nacional.
Els membres d’aquesta banda porten uns anys treballant junts i oferint les millors versions de música Pop. En aquest sentit, han actuat en diferents esdeveniments i locals, tant de Bétera com d’altres poblacions valencianes (Montcada, Sant Antoni de Benaixeve…). En aquest sentit, els veïns de Montcada han pogut gaudir de la seua música en la III Concentració de Vehicles Clàssics (cotxes i motos), la qual va tindre lloc el passat 03 d’abril de 2022. Així mateix, la població de Sant Antoni de Benaixeve també va poder ballar a ritme de la seua música en la seua “Fiesta de la Patata”, el 05 d’octubre de l’any 2019.
A continuació, compartim un vídeo del concert de “F-Six Music Band“, el qual encara estava pendent també de publicar i d’oferir-lo a tota la nostra audiència.
  • Vídeo del concert de F-Six  Music Band

Imprimir article
Comenta aquesta notícia