El dissabte 04 de juny, el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) va oferir el Festival d’Orquestres Juvenils a càrrec de l’Orquestra Juvenil del CAM i l’Orquestra Juvenil del Centre Instructiu Musical de Mislata (CIM), com a convidada.

El festival va ser a l’auditori de la Casa de la Cultura, a les 12.00 hores, amb entrada lliure, tal i com hem comentat en altres publicacions.

Els primers a actuar van ser els del CIM de Mislata, dirigits per Mireia Pérez. Aquesta formació va interpretar diferents peces musicals, entre elles de Forrest Gump i Piratas del Caribe.

Posteriorment, van pujar dalt l’escenari els del CAM, dirigits per Monti Tortajada.

A la vesprada, el Centre Artístic Musical de Bétera va continuar la seua programació del cap de setmana amb el Concert DidàcticUn cel per a Alba“. Aquest concert va donar inici al voltant de les 19.00 hores amb un format familiar. Doncs, cal recordar que aquest concert es va realitzar també el passat dimecres dirigit als escolars del municipi.

Així, uns 1000 xiquets i xiquetes que pertanyen a quatre centres educatius de la localitat: CEIP Camp del Turia, C.E.I.P. Lloma del Mas, Col·legi Nuestra Señora del Carmen i Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas, van poder gaudir d’un espectacle ple d’emocions, imatges i sobretot música. Els alumnes d’Infantil, Primer i Segon de Primària van aplaudir, riure i participar des de les seus butaques.

Un Conte Musical del compositor Saul Gómez, per a banda, narrador i veu solista és el mitjà d’acostar al poble, ahir als escolars. L’acte compta amb la col·laboració de Noelia Zaragozá com a narradora. Aquest citat conte musical està escrit sobre el text del periodista Santiago Sanchis. En ell, una xiqueta anomenada Alba, ha de fugir del seu país en guerra buscant un nou futur.

A continuació, oferim un vídeo que ens quedava també pendent de compartir amb tots/es els/les nostres lectors/es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia