Durant les passades setmanes hem parlat dels èxits recollits per diferents membres del C.N. SOS Bétera, però no han sigut l’únic club que ha aconseguit grans victòries últimament.

Així, Carla Quintero Bosch i Eduardo Roca Contreras, veïns de Bétera i membres del Club Aerogym, s’han proclamat Campions d’Espanya en el Campionat Nacional de Gimnàstica Aeròbica que va tindre lloc el cap de setmana passat a Torrent.

En el seu moment van ser subcampions autonòmics i ara són els primers d’Espanya en modalitat de parella. Amb el seu esforç i el seu gran treball els augurem molts èxits.
Els clubs esportius de Tir amb Arc Carraixet i Taekwondo també han estat d’enhorabona les passades setmanes.
D’una banda sis arquers del club local Tir amb Arc Carraixet van participar en dues competicions diferents.
Una competició va ser en el GP Ciutat de Madrid en la qual Javier Cerezo i Luis Miguel Aguado van quedar en 9é i 39é lloc respectivament.
La segona competició va celebrar el Trofeu Ciutat de València ja que els nostres arquers van quedar en les següents posicions:
– Sonia Rodrigo – 1ra en arc recorbe aleví femení
– José Motilla – 2do en arc compost novell masculí
– Santiago Cobacho – 3ro en arc longbow sènior masculí
– David Segòvia – 4to en arc recorbe sènior masculí
D’altra banda el club local de Taekwondo va celebrar per primera vegada a la Comunitat Valenciana el Campionat Autonòmic precadet. Aquest campionat és el

més important que hi ha dins de la nostra comunitat i un dels integrants del club de Taekwondo, Hugo, s’ha proclamat Campió Autonòmic.
A més es va celebrar la Final de Lliga FTCV i els Final dels Jocs Esportius. Álvaro va participar en la Lliga proclamant-se campió i Sara, Juanjo i Hugo en els Jocs. En el qual Sara va quedar tercera classificada i Juanjo subcampió en els Jocs.
Hugo va aconseguir ficar-se en la final, però després de tot l’esforç realitzat en el Campionat Autonòmic precadet va cedir en l’últim combat, proclamant-se Subcampió dels Jocs.
 Tots són veïns i veïnes de Bétera i entrenen en Taekwondo Bétera a excepció de Sara i Hugo que també entrenen en Taekwondo Montcada. Així mateix, Hugo és integrant del Olympic Road.
En Bàsket també va haver-hi una victòria del Cadete A en el trofeu en un partit en el qual van haver de traure la seua millor versió per a poder portar-li-ho i superar els obstacles que es van presentar.
Les victòries més recents s’han dut a terme en el futbol. L’U.D. Bétera ha posat el punt i final al Torneig Marina Baixa Cup 2022 F-8.
Aquests equips han aconseguit el tan esperat trofeu.
– CAMPIÓ:
. Aleví A.
. Querubí.
. Benjamí C.
. Prebenjamí B.
– SUBCAMPIÓ:
. Benjamí B.
– MILLOR JUGADOR:
. Marc (Querubí).
– MILLOR PORTER:
. Jaume (Aleví A).
– MILLOR  AFICIÓ: Querubins.
– JUGADOR AMB VALORS:
. Nico Sáez.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia