(EFE) La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 48 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa i delicte de danys després de causar, de forma possiblement intencionada, un incendi en un habitatge de Vilamarxant amb el seu habitant, que li devia diners, dins.

A mitjan febrer, la Guàrdia Civil va tindre coneixement d’un incendi, possiblement intencionat, en un habitatge de la localitat de Vilamarxant, l’habitant de la qual va haver de ser rescatat per bombers a causa de la ràpida propagació del foc i traslladat a l’hospital amb pronòstic molt greu.

Fruit de les perquisicions de l’equip investigador i informes tècnics es va poder constatar que la causa de l’incendi va ser intencionada, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Amb l’avanç de la investigació, els agents van aconseguir esbrinar que el motiu de dur a terme aqueix fet era un tema econòmic i represàlia per part del detingut de no rebre una quantitat de diners.

A més, gràcies a la labor d’investigació dels agents es va poder localitzar a l’autor dels fets, un home de 48 anys i nacionalitat espanyola, que romania ocult en un habitatge per a no ser localitzat, i va ser detingut el passat 1 de juny per un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa amb resultat de lesions greus i delicte de danys contra la propietat per incendi intencionat d’un habitatge.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Llíria i s’ha decretat l’ingrés a la presó del detingut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia