Bétera sona a Jazz des del passat dissabte, 11 de juny.

La regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat de nou el FestiJazz. Aquesta quarta edició de l’esdeveniment musical es durà a terme fins al pròxim diumenge 19 de juny. Per a l’ocasió, s’han preparat multitud de concerts a l’aire lliure, sent els espais protagonistes l’Albereda de Bétera, els jardins de la Piscina Municipal i la Plaça Verdum de Torre en Conill.

El passat dissabte, 11 de juny, es va inaugurar aquest festival de Jazz amb l’actuació d’Alba Armengou Group, en la Plaça Verdum de Torre en Conill. El seu repertori, variat, divers i versàtil transita per una àmplia varietat d’estètiques musicals que abasten tant la tradició del jazz, des del swing al be bop, com la tradició musical brasileira i el folklore llatinoamericà.

El festival continuarà aquest divendres 17 de juny i el dissabte 18 de juny Locomotora Jazz Band actuarà a les 20.00 hores en el Passeig de l’Albereda i en la Plaça Verdum, respectivament. Mentre que el divendres 17 de juny, a les 23.00 hores, Ronald Baker Quartet es pujarà a l’escenari dels jardins de la Piscina municipal per a fer-nos gaudir amb aquest gènere musical.

El dissabte 18 de juny, a les 23.00 hores, els jardins de la Piscina municipal tornaran a acollir un altre concert, en aquesta ocasió, el de Rafa M Guillén & The Jazz Walkers Shining Forever. Per a tancar la programació, el diumenge 19 de juny, Ki Big band i Karol Campillo, dirigits per Josvi Muñoz, actuaran a les 20.00 hores als jardins de la Piscina.

A més a més, aquesta edició comptarà també amb jazz per als més xicotets. Sedajazz serà l’encarregada el dissabte 18 de juny de fer gaudir als més xicotets de Bétera amb el concert didàctic “Jazzeando amb xiquets” que tindrà lloc als jardins de la Piscina municipal.

Així mateix, diumenge 19 de juny, Sedajazz alçarà a tots els xiquets i xiquetes de les cadires amb una batucada als jardins de Piscina municipal. Aquesta cita donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 12.00 hores.

A continuació, oferim unes imatges de l’inici del FestiJazz i, seguidament, també un vídeo del citat primer concert.

  • Imatges del Festijazz
  • Vídeo del Festijazz

Imprimir article
Comenta aquesta notícia