Bétera va vestir el passat diumenge, 12 de juny, el mallot daurat per a celebrar la X Marxa Cicloturista Solidària de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Per a l’ocasió es va comptar amb un padrí d’excepció, el ciclista Miguel Induráin que més vegades seguides ha eixit victoriós del Tour de França.

Aquesta desena edició va coincidir amb el 50 aniversari d’AVAPACE que té lloc enguany. El nexe d’unió de Bétera amb AVAPACE és molt gran perquè l’associació compta en el municipi amb el Centre d’Educació Especial Verge d’Agost i el Centre de Dia “Alfàbegues” amb nombrosos usuaris que participen al costat dels seus cuidadors en multitud d’activitats i propostes municipals.

Més de 1.000 persones van participar a la carrera d’aquest diumenge, eixint de l’Albereda a les 08.30 hores i recorrent més de 90 km per les poblacions veïnes de Camp de Túria. Després de l’eixida, l’Albereda es va vestir de festa, comptant amb nombroses activitats com exhibicions de boccia, un circuit-demostració amb cadires de rodes, una batucada o el concert de Ramonets dirigit a xicotets i grans.

La carrera es va poder seguir per internet i pantalles, mentre un locutor speaker va anar narrant-la. Aquesta marxa va estar abrigallada per ciclistes com Ángel Casero, Ricardo Ten o Maurice Ekhard, entre molts altres.

A més a més, aquesta desena edició va comptar també amb un altre gran esdeveniment. Així, com a avantsala a la carrera, l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera va acollir el dissabte, 11 de juny, un acte oficial de presentació.

A la presentació també va assistir Miguel Induráin, padrí de la carrera i que també va rodar el diumenge als peus de la Calderona. Les peticions de fotos i autògrafs no van faltar durant la seua entrada a l’auditori.

La gala va estar amenitzada amb música i màgia en directe per a tots els assistents.

A continuació, oferim unes imatges de les jornades. Seguidament a les imatges compartim també un vídeo.

  • Imatges de les jornades.
  • Vídeo de les jornades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia