Hui dimecres, 15 de juny, no vos podeu perdre l’audició de fi de curs dels cors d’elemental, de 1EE a 3EE.

Els assistentes i assistentes a l’acte tindran l’oportunitat d’escoltar el conte musical “La Rosa dels Vents” del grup infantil.

L’acte serà a l’Auditori Casa de la Cultura, a les 18.30 hores.

La Rosa dels Vents” és un conte musical d’Oscar Larios. Aquest conte està escrit per a conjunt orquestral simfònic de grau elemental i narrador.

Aquesta obra ha sigut composta i arreglada per a ser interpretada per músics que, com a mínim, cursen el tercer o quart curs de grau elemental. Aquesta edició ha sigut revisada i orquestrada per a procurar la màxima adaptabilitat de la plantilla instrumental de què dispose cada conjunt.

Oscar Larios i Perea va nàixer a Barcelona en 1969. De molt xicotet va mostrar aptituds per al piano i oïda musical que li van permeter descobrir la música d’una manera autodidacta. Aquesta primerenca etapa autodidacta li marcarà i li acompanyarà sempre al llarg de la seua formació. Als nou anys inicia els seus estudis musicals en l’Institut Joan Llongueres i poc després els continua en el Orfeó Gracienc.

Responsable del departament de llenguatge musical de l’escola Aula de Música 7, imparteix, des de 1995 classes de llenguatge musical, harmonia, piano i dirigeix els conjunts orquestrals de l’escola.

Gran part de la seua obra està dirigida al públic infantil i juvenil i és fruit d’aquesta labor pedagògica, amb obres que s’adapten als diferents nivells tècnics i preferències dels estudiants del seu entorn. El seu catàleg consta d’obres per a conjunt orquestral simfònic com La Rosa dels Vents i la Suite Alexandra, encàrrecs de la fundació Camerata XXI per a les colònies musicals infantils i juvenils. Consta també de diverses obres de cambra per a diferents nivells i agrupacions d’instruments, d’estudis progressius amb swing per a piano, i de la cantata Cançó de Nadal per a conjunt orquestral i cor infantil basada en el popular conte A Christmas Carol de Charles Dickens.

En l’actualitat compagina la seua activitat docent amb la producció musical com a compositor i arranjador per a teatre, cinema d’animació, audiovisual i publicitat. Com a arranjador ha treballat en la producció dels CD de la col·lecció Supermúsics, editats pel Club Súper 3. En 2006 va estrenar en el teatre Comtal de Barcelona, amb gran èxit de crítica i públic, el musical infantil La Màgia dels Ki-kids.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia