La regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat una xarrada per a famílies d’adolescents: amb el nom “autoconeixement i lideratge”.
Aquesta jornada l’oferirà el Psicòleg i Coach David de Cubas aquest dimecres, a les 18.30 hores, en el Saló de Plens del Castell de Bétera.
La xarrada és gratuïta.
Com diu David “tin el valor de gaudir la vida mentre viatges per ella”.

 

David de Cubas compta amb més de 20 anys d’experiència com a psicòleg i més de 15 anys d’experiència com a formador. A més a més, és autor del llibre Educació Familiar en l’Era Digital.

De Cubas ha treballat en diversos llocs d’alta responsabilitat, tots ells relacionats amb la salut i l’educació de les persones. Sempre ha buscat la proactivitat en el seu treball i ha anat enfortint les seues relacions interpersonals amb totes les persones amb les quals ha treballat, així com ha anat superant les adversitats que la vida li ha anat posant.

Estic en constant formació i aprendre és una de les seues passions. A més, s’ha format en universitats tan prestigioses com Hardvard, IE Bbussines School, Universitat de València i la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir de València.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia