Hui dijous, 16 de juny, els jardins de les instal·lacions de Casa Nebot de Bétera (C/ Estació, 5) acolliran l’acte de lliurament dels Premis Torre Bofilla al comerç i a la indústria.

La regidoria municipal de Comerç i Indústria de l’Ajuntament de Bétera ha convocat la primera edició dels Premis Torre Bofilla 2022 als comerços i empreses del municipi en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i l’Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON).

Aquests premis tenen com a principal finalitat mostrar el seu reconeixement als comerciants i empresaris que contribueixen a la innovació, modernització, promoció i competitivitat del teixit empresarial i comercial de Bétera, tot això conforme a la convocatòria d’aquests premis aprovada en sessió ordinària de la Junta de Govern Local el mes d’abril passat.

L’Ajuntament pretén consolidar aquesta iniciativa i continuar amb noves edicions col·laborant estretament amb l’ACB i AEMON per a reconéixer públicament el paper fonamental que juguen les empreses i els comerços en la localitat.

El mes de maig passat es va reunir el Jurat per a emetre la fallada atesos els criteris de valoració establits en les bases i va acordar per unanimitat la concessió dels premis en les categories d’empresa i comerç a la trajectòria empresarial/comercial, a la innovació, digitalització i noves tecnologies i a la qualitat i excel·lència. En l’àmbit empresarial també s’ha atorgat un premi a la responsabilitat social empresarial. Al seu torn, a més s’ha establit un guardó extraordinari a una entitat o institució per la seua contribució al desenvolupament comercial i empresarial.

El nom dels premiats es revelarà aquest dijous en una gala a la qual assistiran els guardonats i que donarà inici a les 20.00 hores.

El Consistori vol manifestar així el seu permanent suport al teixit empresarial i comercial a través de la qual es reconeix i visibilitza la seua professionalitat, trajectòria, talent i compromís.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia