Con 19 medallas individuales y 9 de equipos, consiguió 948 puntos en la general

El passat cap de setmana, el Club Natació SOS Bétera es va proclamar Subcampió Autonòmic 2022 de Salvament i Socorrisme de les categories de menors en el Campionat Autonòmic de platja organitzat per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme a la Vila Joiosa. El Club de Bétera va obtindre 948 punts (a només 37 del campió) gràcies a les 19 medalles individuals i les 9 de proves per equips.

En la categoria benjamí, Júlia Chinchilla va obtindre dues medalles d’or (carrera de nipper i eslalon de costa) i una de plata en banderes. Alba Brugada va obtindre una medalla de bronze en la prova de eslalon de costa.

En la categoria aleví, María Dasí va ser plata en carrera de nipper i bronze en eslalon, i José Arnal i Guillem Giménez van ser or i bronze en carrera de nipper, respectivament.

Pel que respecta als infantils, Marta Campos va ser campiona autonòmica en carrera amb taula i bronze en la prova de nadar surf, on Aitana Melitón va ser subcampiona autonòmica. Per part seua, els socorristes Vicent Gil i Juan Caballero van ser campions autonòmics a nadar surf i carrera amb taula, respectivament. Així mateix, Gil també va ser bronze en carrera amb taula.

En la categoria cadet, van destacar Aina Arnal (amb dos ors en sprint i banderes i una plata en carrera amb taula), Irene Arnal i Aitana Pérez, amb un campionat cadascuna, en carrera amb taula i nadar surf.

Quant a proves per equips, els relleus de sprint cadet (Alba, Aina, Sara i Carla) i infantil femení (Marta, Laura, Karen i Aitana), van ser campiones i l’aleví masculí, (José, Guillem Chinchilla, Guillem Giménez i Andreu), subcampions. L’equip de Salvament amb tub de rescat infantil masculí (Juan, Vicent, Jorge i Marcos) va ser or, l’infantil femení (Aitana, Marta, Dana i Ainhoa) va ser plata, i els cadet masculí (Vincent, Pablo, Ángel i Lorenzo) i femení (Irene, Carla, Alba i Aitana Pérez) van ser bronze.

Finalment, en la prova de rescat amb taula de salvament, les cadet Irene i Aina van ser campiones autonòmiques i Jaime i Óscar, subcampions.

Els nadadors van estar acompanyats pels entrenadors Borja Fabregat, Paula Luna i Víctor Cebrián, que van estar pendents en tot moment dels participants de cada prova i del seu benestar, donades les condicions d’altes temperatures que es van donar durant la competició.

Des del Club volem felicitar a tot l’equip de menors, nadadors, tècnics i familiars, per la seua gran participació i els grans resultats de cada prova. Per a ells, el pròxim repte serà el Campionat d’Espanya, que ja hem començat a preparar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia