Ahir dimecres, 15 de juny, va desaparéixer Fina Martínez de Pablo a València. Es tracta d’una dona que molts dels nostres lectors i lectores coneixeran perquè ha sigut veïna de Bétera de tota la vida i compta amb família ací al nostre poble.

Des de Betera.com també volem col·laborar a difondre esta informació perquè, entre tots, puguem contribuir a trobar-la prompte.

Si algú la veu, pot ficar-se en contacte a través dels següents telèfons que es troben adjunts al cartell: 642 650 775 o 649 952 957.

Segons podem veure a les dades que es plasmen al cartell informatiu, Fina pateix Alzheimer, té 68 anys, és de complexió prima, pèl-roja i té ulls blaus. En el moment de la desaparició portava ulleres graduades, samarreta de mànega curta blava (Quechua), pantalons de color gris clar i sabatilles.

El nostre equip espera i desitja amb totes les seues forces que siga trobada el més prompte possible.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia