Per seté any consecutiu, la penya de coets ‘Vol Lliure‘ de Bétera ha realitzat el seu concurs de dibuix per a les xiquetes i xiquets de Primària. El lema i temàtica d’enguany ha sigut “Els SONS de les Festes d’Agost de Bétera”.  En aquest sentit, els dibuixos participants havien de contindre els elements de la citada temàtica: festes d’agost de Bétera i sons.

El lliurament de premis als guanyadors d’aquest concurs va tindre lloc dissabte passat, 11 de juny, a les 18.00 hores. Com cada any, el lloc de l’acte va ser el Saló de Plens del Castell del municipi.

Com a curiositat, cap indicar que en la segona categoria la guanyadora, Aitana Martínez, no va poder assistir i va ser la seua iaia Trini.

Al seu torn,  el convidat VIP d’enguany va ser, Ramón Asensi i Ramón.

El regidor de Festes, Manuel Pérez i la regidora de Joventut, María Segura, tampoc van faltar en aquesta cita en la qual també es va comptar amb la presència del president de la Colla de Campaners de Bétera, Nacho Sánchez Ramón i les Obreres i Majorals del municipi.

Aquest certamen també ha comptat, un any més, amb la col·laboració del Consistori de Bétera, les Obreres i Majorals 2020 + 21 + 22, Cajamar, Coabe i Javier Herrero Nationale Netherlanden.

La finalitat d’aquest concurs és incentivar la participació dels més xicotets en la nostra Festa i Tradicions, fomentant així l’estima per les nostres senyes d’identitat i per tant, que no perden mai la il·lusió per a participar “en la millor Festa del Món”.

La iniciativa va dirigida a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, La nostra Senyora de el Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria). Hi ha tres categories: 1r i 2n de Primària; 3r i 4t de Primària; 5é i 6é de Primària.

Els premis per categoria són els següents, tots ells xecs canviables en els comerços de Bétera:

  • 1r PREMI……………………………………….100 euros.
  • 2n PREMI……………………………………….. 50 euros.
  • 3r PREMI………………………………………….25 euros.

Des de Vol Lliure han volgut agrair especialment la col·laboració de Inma Clavel en l’autoria de la il·lustració del Cartell  2022 del concurs.

A continuació, adjuntem unes imatges de l’acte. Es tracta de fotos realitzades per Vicent Bes i cedides per Vol Lliure. Així mateix, seguidament a aquestes fotografies, també adjuntem un vídeo del Concurs de Paelles que fa un parell de setmanes també va dur a terme aquesta associació cohetera.

Imatges del lliurament de premis del Concurs de Dibuixos de Vol Lliure.
  • Vídeo del concurs de paelles de Vol Lliure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia