L’Ajuntament de Bétera ha treballat al costat de Finnova perquè joves beterenses realitzen les seues pràctiques formatives remunerades en el marc de la col·laboració mútua de les dues entitats.

En l’actualitat, l’Oficina de Projectes Europeus del Consistori té com partner a Finnova que col·labora en la consecució de fons europeus per al municipi. “Després del bon acolliment del programa Oportunitats-UE en el qual han participat una cinquantena d’adolescents de Bétera i amb el viatge a Brussel·les per a conéixer les institucions europees i empreses situades allí, molts dels nostres joves van mostrar interés a submergir-se en el món formatiu i professional més enllà de les fronteres de Bétera i treballem perquè això fora possible al costat de Finnova”, ha explicat la regidora de Joventut, María Segura.

D’aquesta manera, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha subratllat “l’enorme oportunitat que suposa que joves del nostre municipi tinguen experiències laborals a través de pràctiques formatives tant a Espanya com a Brussel·les “.

L’enriquiment qes veurà plasmat en el desenvolupament d’aquestes pràctiques curriculars, extracurriculars o formatives dirigides a acabats de graduar que vulguen formar-se en finançament europeu i gestió de projectes.

En aquests moments Finnova ofereix la possibilitat de realitzar aquestes pràctiques en departaments com a Comunicació i Màrqueting, Gestió de Projectes, Legal i Finances.

Els interessats en aquesta convocatòria hauran d’enviar el seu currículum a rrhh@finnova.eu o patricia.tejada@finnova.eu

Des de la regidoria de Joventut ja s’ha animat als adolescents que hagen finalitzat els seus graus a participar en aquesta iniciativa que en paraules de la regidora “suposarà un abans i un després per a ells”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia