Ahir dijous, 16 de juny, els jardins de les instal·lacions de Casa Nebot de Bétera (C/ Estació, 5) van acollir l’acte de lliurament dels Premis Torre Bofilla al comerç i a la indústria.

La regidoria municipal de Comerç i Indústria de l’Ajuntament de Bétera va convocar la primera edició dels Premis Torre Bofilla 2022 als comerços i empreses del municipi en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i l’Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON).

Aquests premis tenen com a principal finalitat mostrar el seu reconeixement als comerciants i empresaris que contribueixen a la innovació, modernització, promoció i competitivitat del teixit empresarial i comercial de Bétera, tot això conforme a la convocatòria d’aquests premis aprovada en sessió ordinària de la Junta de Govern Local el mes d’abril passat.

L’Ajuntament pretén consolidar aquesta iniciativa i continuar amb noves edicions col·laborant estretament amb l’ACB i AEMON per a reconéixer públicament el paper fonamental que juguen les empreses i els comerços en la localitat.

El mes de maig passat es va reunir el Jurat per a emetre la fallada atesos els criteris de valoració establits en les bases i va acordar per unanimitat la concessió dels premis en les categories d’empresa i comerç a la trajectòria empresarial/comercial, a la innovació, digitalització i noves tecnologies i a la qualitat i excel·lència. En l’àmbit empresarial també s’ha atorgat un premi a la responsabilitat social empresarial. Al seu torn, a més s’ha establit un guardó extraordinari a una entitat o institució per la seua contribució al desenvolupament comercial i empresarial.

El nom dels premiats es va revelar ahir dijous en una gala a la qual van assistir els guardonats. poc abans de les 20.00 hores, els  assistents van acostar-se als jardins de Casa Nebot, on la gran majoria va tindre l’oportunitat de fer-se una foto al Photocall instal·lat.

Presidents i directius representants d’associacions i entitats com l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), AEMON, Unió Gremial o FEPEVAL no van faltar a aquesta cita. També van assistir membres de la corporació municipal de l’Ajuntament de Bétera i representants d’altres associacions i forces de seguretat.

Al voltant de les 20.15 hores va donar inici l’acte, presentat per la periodista i redactora de l’equip de Betera.com, Carmen Sorlí i Contreras. Després d’un breu benvinguda, es donava pas a un vídeo de 2 minuts i 30 segons el qual mostrava les senyes més representatives del nostre poble.

Seguidament, començava el lliurament de premis. Primerament, es va fer entrega dels premis al teixit comercial. En la categoria a la trajectòria comercial, Carla López, Fallera Major Infantil de Bétera i Manoli Fuentes, Obrera casada de Bétera, van ser les encarregades de fer entrega d’aquest premi a Bambi. Rosa María Doménech va ser l’encarregada de recollir-lo.

En la categoria d’Innovació/digitalització i noves tecnologies, el premi va recaure en La Piñata. Álvaro Alemany i Eugenia Doménech van recollir aquest guardó de la mà de Juan Motilla, President d’Unió Gremial.

La categoria a la trajectòria, qualitat i excel·lència comercial va recaure en Electrodomésticos Broseta, recollint el premi José i Roberto Broseta, de la mà del President de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) José Vicente Navarro i Pardo.

Després, va arribar el moment dels premis del teixit empresarial. El premi a la trajectòria empresarial va recaure en Schuller, fent entrega d’aquest guardó a Pepe Durà, President d’AEMON.

En la categoria d’Innovació/digitalització i noves tecnologies, el premi va recaure en Naranjas del Carmen. Ana Pérez i Gabriel Úrculo van recollir aquest guardó de la mà de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

La categoria a la trajectòria, qualitat i excel·lència empresarial va recaure en Aromas del Campo, SL. recollint el premi José Fornás de la mà del regidor municipal de Comerç, Joaquín Gómez.

Textil Batavia va ser guardonat amb el Premi a la Responsabilitat Social Empresarial, recollint-lo Gonzalo Julián Orduña, de la mà de Santiago Salvador, Presidente de FEPEVAL.

La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) va obtindre el premi extraordinari. El president actual de COABE, Carles Ramón, va recollir este premi de la mà de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Entre lliurament i lliurament es fa projectar un beu vídeo de cada guanyador per a descobrir així el nom dels premiats. Cada premiat va oferir també unes paraules d’agraïment.

En finalitzar el lliurament, es va procedir als parlaments per parts del president de l’ACB, José Vicente Navarro, el president d’AEMON, Pepe Durá, el regidor municipal de Comerç, Joaquín Gómez. i l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Posteriorment, no va faltar la foto de família de tots els guardonats. Per a tancar l’acte es va celebrar un vi d’honor, acompanyat de música Jazz.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia