Les altes temperatures de la vesprada del dissabte no van impedir que les Obreres i Majorals de 2022 i els Majorals de 2023 disputaren el ja tradicional partit amistós anual, un esdeveniment que no s’havia fet durant dos anys a causa de la pandèmia. Aquest sol tindre lloc sempre durant el mes de juny, abans que els Majorals del pròxim any òbriguen les portes del seu Barracó i que les Festes d’Agost donen inici.

Així, els Majorals de 2022 i 2023 van eixir el passat dissabte, 18 de juny, a les grades del Poliesportiu municipal per a disputar un partit amistós on van intentar demostrar quina era la colla que més en forma estava. Les Obreres de 2022 també estigueren presents en aquesta jornada, animant i inclús participant.

Aquest acte també va servir com un dels primers actes oficials dels Majorals de 2023, abans que òbriguen el seu barracó a l’Albereda de Bétera.

La música de la xaranga va ser l’encarregada d’amenitzar la vesprada. Fills, parelles, amigues i amics…Aquests també van assistir al Poliesportiu per a animar a la seua colla favorita.

La cita començava a les 19.00 hores i estaven convidats tots els veïns i veïnes.

El nostre equip no va poder acudir enguany a aquesta cita per diversos motius, però compartim unes imatges realitzades per l’Ajuntament de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia