Bétera va tornar a sonar a Jazz el passat cap de setmana.

La regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera va organitzar de nou el FestiJazz. Aquesta quarta edició de l’esdeveniment musical es va dur a terme de l’11 de juny fins al passat diumenge 19 de juny. Per a l’ocasió, es van preparar multitud de concerts a l’aire lliure, sent els espais protagonistes l’Albereda de Bétera, els jardins de la Piscina Municipal i la Plaça Verdum de Torre en Conill.

El passat dissabte, 11 de juny, es va inaugurar aquest festival de Jazz amb l’actuació d’Alba Armengou Group, en la Plaça Verdum de Torre en Conill. El seu repertori, variat, divers i versàtil va transitar per una àmplia varietat d’estètiques musicals que abasten tant la tradició del jazz, des del swing al be bop, com la tradició musical brasileira i el folklore llatinoamericà.

El festival va continuar aquest passat divendres 17 de juny i el dissabte 18 de juny Locomotora Jazz Band va actuar a les 20.00 hores en el Passeig de l’Albereda i en la Plaça Verdum, respectivament. Mentre que el divendres 17 de juny, a les 23.00 hores, Ronald Baker Quartet es va pujar a l’escenari dels jardins de la Piscina municipal per a fer-nos gaudir amb aquest gènere musical.

El dissabte 18 de juny, a les 23.00 hores, els jardins de la Piscina municipal van tornar a acollir un altre concert, en aquesta ocasió, el de Rafa M Guillén & The Jazz Walkers Shining Forever. Per a tancar la programació, el diumenge 19 de juny, Ki Big band i Karol Campillo, dirigits per Josvi Muñoz, van actuar a les 20.00 hores als jardins de la Piscina.

A més a més, aquesta edició va comptar també amb jazz per als més xicotets. Sedajazz va ser l’encarregada el dissabte 18 de juny de fer gaudir als més xicotets de Bétera amb el concert didàctic “Jazzeando amb xiquets” que tindrà lloc als jardins de la Piscina municipal.

Així mateix, diumenge 19 de juny, Sedajazz va alçar a tots els xiquets i xiquetes de les cadires amb una batucada als jardins de Piscina municipal.

A continuació, adjuntem imatges de l’última actuació d’aquesta edició del FestiJazz, és a dir la de Ki Big band i Karol Campillo. En els pròxims dies oferirem també un vídeo de la citada actuació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia