La imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats va visitar aquest dilluns, 20 de juny, Bétera.

Primer, la verge va passar per Serra. El Maremòbil va  arribar puntual a les 9.30 hores a la localitat veïna de la comarca i va fer parada a la plaça de la Constitució i l’Ajuntament on va estar rebuda per la gent que es va acostar per estar prop de la Geperudeta.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón i part de la corporació van compartir amb el rector de la parròquia, José Luis Cervera, confraries, clavariessa major i el veïnat l’alegria d’una visita amb motiu del centenari de la coronació pontifícia de la Mare dels Desemparats.
Posteriorment, entre les 10.00 i 10.15 hores aproximadament, la pelegrina va estar per Nàquera i va acudir a la Plaça de l’Església.
Seguidament, va ser el poble de Bétera l’escollit per la Mare de Déu per a fer una parada en les dues esglésies del municipi. La imatge va entrar per la carretera que ve de Nàquera, passant pel carrer les Alfàbegues, la plaça del Sol i la plaça de l’Església, fent parada en l’església La Puríssima. A la seua trobada també va acudir l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío. Les campanes de la Torre Campanar van voltejar de manera fervorosa durant la parada de la verge. Després, la pelegrina va passar ràpidament pel carrer José Gascón Sirera, l’Ajuntament del municipi, carrer Salvador Giner, Avinguda País Valencià, Avinguda Constitució i l’església dels Desemparats.
Cal recordar que el 27 de maig de 2021, la imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats va passar de manera fugaç també per diversos carrers i avingudes del poble.
Estes són les imatges que vam poder captar ahir de la seua arribada a Bétera, ja que la seua visita va pillar per sorpresa al carrer a l’equip de Betera.com.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia