I un any més, has tornat a les nostres vides i li donem inici a una de les millors etapes de tot l’any. Una motivació en la qual pensem des de setembre, quan tot torna a la normalitat, fins a principis de juny quan a poc a poc s’acosta el moment.

Benvolgut estiu, per fi has tornat a les nostres vides. Gràcies per haver-nos salvat ja d’un altre any ple de treball, exàmens i moments que volem oblidar.

Sens dubte, et consideren com la millor etapa de tot l’any, però… Per què? Moltes vegades es diu però mai s’acaba argumentant.

Doncs bé, gràcies a tu comencem a gaudir realment la vida, a tindre aqueixes nits interminables envoltats d’amics que comencen en simples sopars i acabes comprant el desdejuni per a prendre’l veient les meravelloses postes de sol que ens regales tots els anys. Gràcies a tu, tornem a respirar tranquils i a no tindre cap obligació. Ens ensenyes a gaudir fins de les xicotetes coses, de les persones que ens envolten i que al llarg de tot l’any no podem gaudir d’elles com realment es mereixen. Fas que tot siga molt més especial i molt més màgic.

Ha sigut un any molt complicat en el qual hem hagut de treballar molt, hem patit i tot el nostre esforç ha sigut posat amb un objectiu que hem acabat aconseguint amb escreix i, per això, ens mereixem el millor estiu.

Una de les meues parts favorites, sens dubte és tornar al meu lloc, on he crescut i des de molt xicoteta m’apassiona compartir amb la meua gent: la mar.

Fer els primers passejos a la teua platja de tota la vida, un any més, és símbol de renàixer i saber que eres allí perquè tot el que t’has proposat ho has complit.

Ara és moment de descansar i fer tot el que vulguem: eixir molt, celebrar-ho amb amics fins que isca el sol, estar amb la teua família que, al cap i a la fi t’acompanya, sempre. Tornem a les barbacoes en cases que s’empalmen amb sopars, a queixar-nos per una calor enganxosa que no ens deixa ni dormir i que ens obliga a dutxar-nos alguna vegada que una altra. Tornem a fer viatges que marquen un abans i un després i en els quals recollim milions de records que ens acompanyen per a tota la vida. Tornem a conéixer a gent nova o fins i tot persones que poden acabar en aqueix amor d’estiu que a tots ens ha tocat viure alguna vegada, però que sens dubte fa que les coses cobren més sentit.

Per tot això us vull dir adeu. Però no un adeu rotund, sino un fins a setembre.

Per a mi ha sigut un any molt dur en el qual no sabia si havia tingut resultat fins fa una setmana. Però finalment, sabent que sí, puc respirar molt més tranquil·la. A partir de setembre comence una nova etapa en la meua vida en la qual he d’estar plena d’energia per a afrontar-la i il·lusió. Per això, em prendré un descans aquest estiu de tot per a, així, tornar molt més fort que mai al setembre per a continuar regalant-vos reflexions i crear-vos sentiments diferents, però sobretot molt especials.

Gràcies per haver-me acompanyat un any més. Ja són dos anys els que porte ací compartint els meus pensaments amb vosaltres i, encara que no us conega en persona, sé que sempre heu seguit ací.

Us desitge un feliç estiu, que descanseu molt i  que sigueu molt feliços.

Fins a setembre!

 

Vega Archer i Rios
Imprimir article
Comenta aquesta notícia