Bétera obrirà les portes de l’Hort de Les Alfàbegues els pròxims dijous, 7, 14, 21 i 28 de juliol perquè beterenses i ciutadans d’altres poblacions coneguen a través de les seues preuades Alfàbegues la història i tradició de les seues Festes d’Agost.

Aquestes visites estaran guiades per Ramón Asensi, encarregat de cultivar aquestes plantes, que tenen el Rècord Guinness en 2,86 metres d’altura aconseguit en 2012.

Bétera treballa perquè enguany lluïsquen grans i esplendoroses. Cal recordar que des de l’any passat es compta amb un nou programador que permet controlar remotament el cultiu de les plantes. Aquest és un dispositiu capaç de controlar paràmetres de temperatura, humitat, reg i abonat que afavorisquen el seu adequat creixement.

Les visites es realitzaran en horari de 10.00 a 11.00 hores i estaran obertes al públic fins a completar l’aforament de 20 participants, estant cinc de les places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Per a accedir gratuïtament a aquestes visites els interessats i interessades han d’inscriure’s prèviament en el mail auxiliar.turismo@betera.es

Elia Verdevío ha volgut convidar a tots i totes a participar en aquestes visites “tan interessants que ens enriqueixen i ens ofereixen la possibilitat de veure com van guanyant altura nostres preuades Alfàbegues”. Unes visites que marquen el calendari festiu de la localitat que celebrarà les seues tradicionals festes en honor a la Mare de Déu d’Agost del 12 al 22 d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia