Lola Caballero i Borja Fabregat van destacar en les proves individuals

El passat cap de setmana, el Club Natació SOS Bétera va aconseguir el Tercer  lloc Autonòmic 2022 de Salvament i Socorrisme de les categories absolutes en el Campionat Autonòmic de platja organitzat per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme a la Platja de les Arenes. El Club de Bétera va obtindre 427 punts gràcies a les medalles individuals i les proves per equips.

A nivell individual, Lola Caballero va obtindre tres campionats (carrera amb ski, carrera amb taula i Ocean) i Borja Fabregat va obtindre dos subcampionats i una medalla de bronze (carrera amb ski, carrera amb taula i Ocean).

Quant a les proves per equips femenins, Lola, Andrea Sanfeliu, Paula Luna i Alejandra López van ser subcampiones en Relleu amb tub, Lola i Andrea van ser terceres en rescat amb taula, i Lola, Marta Sanfrancisco, Ana Inés Ordóñez i Andrea van ser
bronze en el relleu Ocean. Pel que respecta al relleu ocean mixt, Lola, Ana Inés, Borja i Víctor Cebrián van ser subcampions autonòmics.

La resta de l’equip absolut estava compost per Amanda Moltó, Zoe Guerrero, Guillem Arnal, Manuel Aranaz, Álex Carmona, Arnau de la Quadra, Miguel Sánchez, Víctor González i Rubén Sanfeliu. Durant les dues jornades van estar acompanyats per l’entrenador
Miguel Sinisterra.

Des del Club han volgut felicitar a tot l’equip de juvenils, júnior i absoluts, per la seua gran participació i els grans resultats de cada prova. Per a totes les categories, el pròxim repte serà el Campionat d’Espanya, que ja hem començat a preparar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia