(EFE) Un total de 87 persones han resultat ferides, 18 d’elles amb cremades de diferent consideració, en una Nit de Sant Joan a València en la qual no s’han registrat incidents greus, segons les dades oferides per Creu Roja i la Policia Local.

Creu Roja ha atés aquesta nit, i entrada la matinada, a 87 persones, de les quals 18 patien cremades de diferent grau i dos d’elles han hagut de ser evacuades a un centre hospitalari, mentre que 25 dels atesos presentaven intoxicació etílica, amb dos evacuats a l’hospital per aquesta causa.

A més, 20 dels atesos patien ferides -3, traslladats a un centre mèdico-, 6 tenien contusions, 6 amb símptomes de lipotímia i 5 van acudir amb objectes estranys en els ulls, a més d’altres 7 atesos per qüestions vàries, segons Creu Roja, que ha desplegat un dispositiu de 12 vehicles i 44 persones amb motiu de Sant Joan.

D’altra banda, fins a la 1.30 hores d’aquesta matinada la Policia Local de València destacava una Nit de Sant Joan “sense incidents” a les platges Nord i Sud de la ciutat.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, va visitar anit el dispositiu de Policia Local, bombers municipals i Protecció Civil per a supervisar el desenvolupament de la nit i recordar als assistents a aquesta multitudinària celebració la importància del civisme i la prohibició d’encendre fogueres en les proximitats de parcs naturals com el del Saler.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia