(EFE).-L’incendi forestal declarat ahir dijous a la vesprada en el terme de Riba-roja de Túria va quedar controlat sobre les 20.00 hores, encara que la policia local va haver de desallotjar hores abans una urbanització com a mesura preventiva.

En l’extinció de l’incendi van haver d’intervindre tres unitats forestals amb tres autobombes, tres dotacions de bombers, quatre brigades de la Diputació de València, un helicòpter i una avioneta, han informat fonts d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

El foc es va iniciar al voltant de les 17.30  hores en un dels marges de la carretera CV-370, que discorre entre Manises i Pedralba.

De manera preventiva, la Policia Local de Riba-roja de Túria va procedir al desallotjament d’habitatges de la urbanització Masia de Traver.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia