L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa la seua nova Seu Electrònica amb la finalitat de facilitar la realització de tràmits sense haver de passar per finestreta.

La remodelació ha suposat ampliar el catàleg de tramites telemàtics. “Passar d’escassos tràmits a més de 70 és un salt qualitatiu tant per a la nostra ciutadania com per a nosaltres com administració local perquè els avantatges i beneficis que ens aporta en la gestió administrativa són molts”, ha afirmat l’ Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Facilitar els tràmits i evitar desplaçaments i esperes en dependències municipals són alguns dels objectius que ha aconseguit l’àrea d’ Informàtica i Noves Tecnologies amb aquesta nova Seu. Aquesta millora en els serveis públics a la població ha sigut possible a través de la implementació del Pla de Modernització Tecnològica de l’ Administració d’aquesta regidoria que continua treballant en la seua capacitat operativa.

“És fonamental facilitar als nostres veïns i veïnes l’accés a la nostra Seu Electrònica i posar a la seua disposició tràmits necessaris en el dia a dia, per a ells però també per a les empreses situades en el municipi” ha destacat el regidor d’ Informàtica i Noves Tecnologies, Julio Inés, qui a més ha explicat que “aquest és una fita més en el camí que estem recorrent per a la transformació de l’administració local, un procés històric de modernització a Bétera”.

El nou catàleg de tràmits s’ha configurat d’una manera senzilla per a permetre l’accés ràpid de la ciudanía i facilitar, així, la cerca i posterior tramitació sense necessitat d’acudir als edificis municipals, tot això des de qualsevol lloc amb accés a internet.

D’aquesta manera, la Seu Electrònica, que ja està en funcionament des d’aquesta setmana, permet realitzar tràmits en el Padró i en departaments com a Comerç i Indústria, Drets Socials, Educació, Intervenció, l’ Oficina Municipal d’ Informació a la Ciutadania (OMIC), Personal, Recaptació, Secretaria, Seguretat Ciutadana, Serveis Jurídics, Tecnologies de la Informació i Urbanisme. Un catàleg que s’anirà ampliant atenent les necessitats existents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia