El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ha obert el període de matrícula per al curs 2022-2023. Mitjançant la seua pàgina web clic ací podeu trobar tota la informació referent al nou curs, així com l’enllaç a la matrícula telemàtica.

Des del CAM conviden a les veïnes i veïns a viure la música de més a prop des dels 3 anys (jardí musical per als nascuts a partir de 2019), amb ràtios reduïts, inici de la pràctica instrumental amb un instrument cedit.

L’aprenentatge musical no té edat  i també hi ha classes exclusives per adults, per a donar eixida a aqueixes inquietuds.

Qui desitge saber més informació sobre les instruccions de matricula pot dirigir-se al següent enllaç: clic ací.

Tots els detalls també es troben plasmats en el cartell adjunt.

La renovació de matrícula i nova matrícula es pot efectuar de manera telemàtica en www.musicabetera.es fins al 30 de juny i de manera presencial el 29 de juny. L’horari d’oficina és de 16.30 a 19.30 hores. Aquesta està situada al carrer Casa de Cultura, 2, en les instal·lacions de l’aules de música del centre. El telèfon d’informació és el  96 169 03 66. També es pot sol·licitar informació a través de la següent adreça de correu electrònic: escola@musicabetera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia