Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Logronyo el Campionat d’Espanya de Triatló per Autonomies.

Cal indicar que, en categoria masculina, el jove gallec Rodríguez Rilo obria el segment de natació amb uns lleugers metres sobre un trio format per Kevin Tarek, Carlos Lozano i Luismi Velasquez. A 16 segons, el també gallec González Mariño, liderava el grup perseguidor.

En el segment ciclista es va formar un grup molt estirat a l’entrada de boxes amb Jordi García al capdavant.

El 5 k de carrera a peu va ser per al català Jordi García.

En categoria femenina, el triomf va ser per a la veïna de Bétera Noelia Juan. La jove que també és membre del CEA Bétera. Triatló, va guanyar la carrera individual femenina del citat Campionat d’Espanya de Triatló per Autonomies. Noelia Juan continua invicta per cap triatleta nacional en el que va d’any de triatlons.  Així, en el 5k final de carrera a peu, la jove triatleta va véncer amb un temps de 59:39 i 44 segons, sobre Natalia Castro, mentre que Clara Aulinas va ser tercera.

Així mateix, ,a gallega Natalia Castro, liderava el segment de natació en 9.57 amb l’andalusa Irene Peinado als seus peus. A 13 segons, eixia un quartet amb la catalana Clara Aulinas al capdavant en el qual eixia també Noelia Juan.

En el segment ciclista, tres dones aconsegueixen una sòlida renda de 40 segons sobre el grup, on es trobava també la nostra veïns Noelia Juan, Clara Aulinas i Natalia Castro.

Des de Betera.com volem donar-li l’enhorabona a Noelia Juan per, una vegada més, collir un triomf en la seua trajectòria esportiva. Esperem i desitgem que seguisca així i continue recollint molts més premis i victòries.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia