Des de hui dilluns 27 de juny i fins al pròxim diumenge 03 de juliol, tindrà lloc a Bétera la Segona Edició del Torneig Pepe Sandiego 2022.
Aquesta iniciativa s’està duent a terme al Poliesportiu municipal de Bétera amb categories mixtes i segons participants.

 

Pepe Sandiego va ser, és i serà un gran referent per al Món de l’esport a la nostra localitat, especialment del Tenis i Pàdel. Al voltant de la dècada dels anys 80/90 del segle XX va començar la seua gran trajectòria, ensenyant durant 40 anys tot el que ell sabia sobre aquestes disciplines esportives i transmetent la seua alegria i positivisme a diverses generacions (pares, fills i nets). I és que és difícil no imaginar-se a Pepe, a banda d’amb una raqueta a la mà i vestit d’esport, amb un gran somriure al rostre.

El seu humor va acompanyar-lo fins a l’últim moment i va proporcionar als seus companys del poliesportiu una altra visió de veure la vida.

Per tot allò que representava Pepe, abans que faltara, l’Ajuntament de Bétera va col·locar una placa commemorativa amb el nom de Pepe Sandiego en les pistes de Pàdel i Tenis del Poliesportiu Municipal de Bétera.

Aquesta petició d’Alberto Barona Rodríguez, entrenador de Tenis de l’escola de Bétera, va fer-se realitat el passat dissabte 17 d’abril de 2021, quan el Consistori de Bétera feia un xicotet acte per al descobriment de la mencionada placa commemorativa amb la presència dels seus fills.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia