Amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra l’ Ús Indegut i el Tràfic Il.lícit de Drogues, que es va celebrar el passat 26 de juny, i dins del marc de la campanya anual #12mesos12lemes de la Mancomunitat Camp de Túria, la campanya del mes de juny de 2022 està dedicada al problema que suposen tant el consum com el tràfic de drogues.

Així, sota el lema “Hi ha millors opcions per a gastar els teus diners, hi ha millors opcions per a guanyar diners”  l’entitat comarcal pretén  visibilitzar les dues cares del problema. D’una banda, el consum, especialment perillós en menors; d’altra, la venda i distribució de drogues, centrant-se especialment en la venda a xicoteta escala de que de vegades duen a  terme els menors d’edat.

Amb aquesta campanya, des de la UPCCA de la Mancomunitat Camp de Túria volen recordar a tothom que per a frenar el cicle de les drogues és necessari que lluitem en conjunt, no només contra el consum, sinò també contra la venda i contra la normalització de conductes adictives. Perquè els efectes a curt termini mai compensaran les conseqüències a curt, mitjà i llarg termini.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia