En el passat ple ordinari del mes de juny, es va parlar de que els Bous al Carrer s’havien autoritzat per als dies 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de setembre en horari de 19.00 a 22.00 hores i de 23.59 a 03.30 hores de divendres i dissabte en l’Avinguda Gran Via del Nord, carrer Morvedre, carrer Serra Calderona i carrer Carraixet. Aquest tema es va tractar després que el regidor de Compromís, Joano Baudés, li formulara al regidor municipal de Festes, Manuel Pérez, una sèrie de preguntes relacionades amb el tema.

Posteriorment, uns veïns de la zona on es va comentar que es celebrarien els bous es va ficar en contacte amb l’equip de redacció de Bétera.com per informar-nos de que han recollit “més de 570 signatures (encara estan acabant d’arreplegar-ne i potser en siguen més) de gent afectada pels bous al carrer que l’Ajuntament ha aprovat fer als carrers Gran Via del Nord, Morvedre, Serra Calderona i Carraixet els dies 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de setembre”.

“Considerant que esta celebració suposarà un greu trastorn per als veïns pels problemes de mobilitat, la brutícia i les molèsties de sorolls que els ocasionarà, els signants demanem a l’Ajuntament (i també presentarem les signatures en la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana) que paralitze i revoque l’aprovació d’aquesta activitat”, van comentar-nos les mateixes fonts.

“El barri en què l’Ajuntament ha aprovat fer els bous té una gran densitat de població i d’activitat. Pensem que no és el millor espai per a una celebració d’estes característiques. Concretament, en els quatre carrers on s’autoritzen els bous (contant el carrer Morvedre des de l’Albereda fins al barranc) hi ha 244 accessos a Vivendes, 12 comerços-empreses, 18 accessos a garatges, l’accés a l’Escola Parroquial ‘Marqués de dos aguas’, 1 porta de l’institut i l’accés al poliesportiu”, manifesten els mateixos veïns.
Per aquest motiu, ahir dimarts al voltant de les 11.00 hores, una representació d’aquests grup de veïnes i veïns van acostar-se a les portes de l’Ajuntament per lliurar les signatures per registre d’entrada. En les mateixes portes de l’Ajuntament van tindre una reunió informal amb l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío. La primera edil va atendre les seues demandes de manera favorable i els va indicar que haurien també de parlar amb l’edil municipal de Festes per a exposar la seua situació. Seguidament, van ser rebuts per part del responsable de l’àrea, Manuel Pérez.
Segons hem pogut saber, Pérez també va atendre les seues demandes i va indicar que estudiaria el cas i les possibles solucions, mantenint-los informats.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia