Totes aquelles veïnes i tots aquells veïns de Bétera que necessiten passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) podran fer-ho al nostre municipi a partir de hui divendres.

Així, de l’1 de juliol fins al 12 d’agost, la ITV mòbil estarà a Bétera en el recinte de la Cooperativa Agrícola de Bétera (Coabe). Aquest espai es troba ubicat al Camí Les Alcubles S/N.

L’horari d’aquesta ITV serà de dilluns a dijous, en horari de 9.00 a 17.30 hores, i divendres i vespres de festius, de 9.00 a 14.30 hores.

Es tracta d’una gran oportunitat de passar la ITV sense haver de desplaçar-se cap a una altra localitat.

La Inspecció Tècnica de Vehicles, més coneguda pel seu acrònim ITV, és un control tècnic al qual cada cert temps han de sotmetre’s els vehicles a Espanya per a comprovar que compleixen les normes de seguretat i emissions contaminants.

La periodicitat a l’hora de realitzar la Inspecció Tècnica de Vehicles dependrà de la classe de vehicle i de la seua antiguitat.

Tindre un vehicle ens dota automàticament d’una sèrie de responsabilitats i deures que hem de portar amb la major serietat, ja que repercuteix en benefici propi.

La freqüència amb la qual hem d’efectuar la nostra pertinent visita a la ITV, ve reflectida en el Reial decret 2042/1994, de 14 d’Octubre, modificat pel Reial decret 711/2006, on s’estableix el temps que ha de passar per a realitzar la Inspecció Tècnica de Vehicles.

Un dels primers dubtes que sorgeix entre els propietaris de cotxes de primera matriculació, és conéixer quins tràmits es necessiten per a portar el seu vehicle a passar la ITV per primera vegada. Normalment, els arribarà al seu domicili una carta a manera de recordatori indicant la proximitat de la data a realitzar la citada inspecció.

Si aquesta carta no arriba, simplement amb calcular el temps des de la data de matriculació, que es trobarà en el permís de circulació, amb els temps marcats per llei, farà una idea de quan és el millor moment.

Si ja s’ha realitzat alguna revisió tècnica i es vol saber quan s’haurà de tornar a fer, en el revers de la targeta de la ITV, es trobarà la data de validesa de l’última inspecció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia