Ahir dilluns, 04 de juliol, el mateix equip de Betera.com va ser testimoni d’aquesta imatge que va fotografiar en primera persona. Al nostre pas pel carrer Bufilla de Bétera, a l’altura de la finca núm. 2, vam veure com uns veïns es queixaven de què algun ciutadà li havia deixat a un d’ells un matalàs recolzat en el seu tractor.

Aquests veïns ens van demanar que els ajudàrem a visualitzar aquesta acció, ja que no és la primera vegada que hi ha un matalàs i altres tipus d’objectes deixats de qualsevol manera a aquesta via, aprofitant que hi ha un descampat.

Cal recordar que les veïnes i veïns tenen un servei gratuït de recollida d’estris a domicili, al qual cal telefonar a través del següent número gratuït: 900 376 936.

Una altra opció és acudir a l’Ecoparc de dilluns a dissabte, de 08.00 a 20.00 hores o visitar l’Ecoparc Mòbil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia