El passat divendres, 08 de juliol, va tindre lloc la Gala dels 1. En aquesta ocasió, es va celebrar a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera, donant inici al voltant de les 19.20 hores.

Aquest acte consisteix en un reconeixement als artistes fallers guanyadors dels primers premis en cada localitat. Durant l’acte, també es va fer entrega del premi Parot a Vicente Llácer per la seua trajectòria.

A l’esdeveniment va assistir un bon nombre de persones relacionades amb el Món Faller, on tampoc van faltar les Falleres Majors de Bétera, Carla López i Capella i Mª Ángeles Valls i Aparísi, les de les diferents comissions falleres del nostre municipi i d’altres poblacions, així com les Falleres Majors de València, Carmen Martín i Nerea López. El regidor municipal de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, tampoc va faltar a aquesta cita.

Aquest acte també suposa un reconeixement a tot el col·lectiu d’artistes, independentment el resultat en les passades falles i donar suport a tots els artistes que han tancat el taller.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va reconéixer durant la seua intervenció, el gran treball, esforç i valentia dels artistes fallers. Així va indicar que el Món i el gremi faller “està fet d’una altra pasta”.

A continuació, adjuntem una fotogaleria. El vídeo resum el podeu trobar dins el nostre informatiu setmanal “Bétera a la setmana” publicat al Canal YouTube el passat dissabte 09 de juliol: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia