Des de l’Associació de veïns volem denunciar una vegada més que en determinades zones de la nostra Urbanització (Camí de Paterna), porten diverses setmanes sense recollir  la poda, tal com es pot veure en les fotos que adjuntem (fotos totes elles realitzades aquest matí).

Igualment denunciem el lamentable estat de deterioració en el qual es troben bastants contenidors dels existents a la nostra urbanització.

Recordem que són els dilluns quan en teoria, es recullen les podes, bosses i altres estris a la nostra urbanització, però lamentablement són diverses setmanes les que portem sense que la poda siga recollida,  esperem que es reculla  al més prompte possible i no haver d’esperar fins la setmana vinent.

Així mateix, volem fer una crida a les veïnes/us per a  que  utilitzen els mesureu-vos disponibles, cridant al servei gratuït de recollida que disposa l’Ajuntament o que acudisquen  a l’ecoparc, a depositar els estris, enderrocs, mobles vells, etc.

Pel que, SOL·LICITEM  a l’equip de govern que de manera urgent es done solució a les situacions ací descrites i  pose els mitjans tècnics i humans necessaris per a evitar que situacions com les ací denunciades continuen produint-se.

En Bétera, a 13 de Julio de 2022. Nota enviada por la Asociación de Vecinos del Camí Paterna.

*Esta nota está transcrita tal cual ha sido enviado y no nos hacemos responsables de las palabras y opinión vertida en ella. No obstante, estamos abiertos a réplicas y aclaraciones por parte de las personas que se puedan sentir implicadas.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia