La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit aquesta setmana una jornada d’urbanisme al costat de l’agència Valenciana de protecció del territori (AVPT). La reunió que s’ha realitzat en el saló de plens de l’ens supramunicipal ha comptat amb la participació de responsables polítics i personal tècnic de l’àrea d’urbanisme dels ajuntaments que conformen la comarca.

Així, la cita inaugurada per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha comptat també amb la participació de director general d’urbanisme, Vicente Joaquín García Nebot; el director gerent de l’agència Valenciana de protecció del territori, Manuel Civera Salvador; i el director territorial de la presidència, Francisco Molina Agulló.
En la reunió també ha sigut present, com a convidada, l’alcaldessa i presidenta Municipis Forestals i presidenta Mancomunitat de la regió muntanyenca, Chelo Alfonso.

La jornada ha servit perquè el personal tècnic de l’agència haja desgranat la ponència sobre “La protecció de la legalitat urbanística en el sòl urbanitzable”. Entre altres assumptes s’ha parlat de la minimització d’impacte territorial i s’han resolt qüestions pràctiques; també s’ha explicat l’assumpció de competències de l’Agència Valenciana de Protecció del Territori i finalment, la relació entre l’AVPT i els municipis adherits.

Un matí dedicat a l’urbanisme, la nova disciplina urbanística verda i la nova relació amb els municipis. Treball dedicat a establir les relacions entre els municipis i l’agència i conèixer noves eines per a aconseguir un urbanisme verd.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia