(EFE).-Els bombers han rescatat aquest dimarts el cos sense vida d’un home en el riu Túria al seu pas per la localitat valenciana de Benaguasil, segons han informat fonts del consorci provincial de bombers de València.

Els bombers han sigut mobilitzats a les 11.36 hores per a buscar a un home en la zona del paratge natural de la Fenosa de Benaguasil, a la vora del riu Túria, on han acudit amb dotacions de bombers de L’Eliana, Paterna, el sergent de Paterna i bombers forestals de la Societat Valenciana de Gestió Integral de les Emergències (SGISE).

L’home ha sigut localitzat dins de l’aigua per les Forces i Cossos de Seguretat presents a la zona, després del que els bombers han procedit a rescatar-lo i portar-lo fins a una zona segura, segons han explicat les mateixes fonts.

Davant l’estat en què es trobava l’home, els bombers han començat a practicar-li tècniques de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada dels serveis sanitaris, que finalment han confirmat la seua defunció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia