Els passats divendres 01 i 15 de juliol, després de quatre mesos estar la Torre-Campanar de l’Església La Puríssima del municipi tancada, la Colla de Campaners de Bétera va obrir-la per començar el cicle de visites guiades nocturnes “Històries del Campanar”.
Aquests primers grups de la temporada van conéixer tota la història de la Torre-Campanar, església, les funcions i tocs de cada campana i la tasca que es realitza des de la Colla de Campaners.
.
Les visites van comptar amb un renovat museu de campanes i amb la presència de la campana Santa Maria del 1513 restaurada i instal.lada a la sala de campanes. D’aquesta manera, el museu ja és de fàcil visita per als assistents i assistentes a aquestes jornades.
El cicle de visites guiades nocturnes continuarà el pròxim divendres 29 de juliol a les 22.30 hores. El grup serà d’un màxim de 20 persones i durant la visita també es recorrerà el museu de campanes i la Torre-Campanar, donant a conéixer de nou les llegendes i històries que han passat al llarg de la història al nostre poble, església i campanar. El preu de la visita és de 2’50 euros.
Les persones interessades en realitzar aquesta visita ja poden fer la seua reserva al següent correu: colladecampanersbetera@gmail.com.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia