Un matrimoni major de la urbanització el Baso de Bétera ha volgut ficar-se en contacte amb Betera.com per a informar de que el carrer on viuen necessita també ser asfaltat, tal i com s’ha fet recenment uns metres més endavant en alguns carrer de la urbanització del Camí Paterna. En les primeres dues imatges es mostra com esta la via on viu aquest matrimoni i en l’última fotografia també es plasma l’altra via asfaltada a uns metres.

La dona del citat matrimoni ens ha contat que, a causa de la situació actual d’aquest tram, ha caigut en determinades ocasions i ha arribat a danyar-se. Per aquest motiu, ha volgut fer visible les imatges i fer una crida a la millora de la via per evitar altres accidents.

D’altra banda, a més de donar veu als veïns, recordem que també es pot enviar per registre d’entrada al consistori els diferents precs i preguntes. Així mateix, en l’app Betera en linia hi ha un apartat d’incidències.

A continuació, compartim també un vídeo amb imatges dels veïns al volant, mostrant aquest tram.

*Betera.com vol deixar clar que aquest article plasmaa l’opinió d’uns veïns  i no som responsables de les paraules abocades en ell. No obstant això, estem oberts a qualsevol rèplica o aclariment d’aquelles persones que es puguen sentir afectades o donar per al·ludides.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia