(EFE). L’incendi industrial iniciat ahir diumenge al migdia en la localitat veïna de Riba-roja de Túria va quedar controlat al voltant de les 18.00 hores, segons fonts del Consorci Provincial de Bombers.

Durant l’extinció de l’incendi, tres bombers van patir defalliment per les altes temperatures i l’elevada càrrega tèrmica que estaven suportant.

Els tres agents, després de ser atesos per les assistències mèdiques del SAMU, es van recuperar amb normalitat, van indicar les fonts.

L’incendi es va declarar, per causes no precisades, al voltant de les 12.30 hores en una nau de reciclatge de plàstics, situat al carrer Fogaders, en el polígon industrial de Riba-roja de Túria.

En l’extinció de l’incendi van intervindre 11 dotacions de bombers, que compten a més amb el suport d’un remolc per a recàrrega d’aire, amb capacitat per a 30 botelles, utilitzat en incendis d’envergadura.

El foc ha afectat una nau dedicada al reciclatge de plàstics i els bombers han evitat la propagació cap a les naus pròximes.

A més, s’ha aconseguit salvar fins a huit camions que estaven en una zona exterior de la nau, que no s’han vist afectats.

La Policia de la Generalitat va procedir a l’evacuació preventiva de la piscina municipal de Loriguilla, que es troba molt pròxima a la zona de les flames.

A més dels efectius de bombers, van col·laborar en el dispositiu especial d’avituallament i logística la Policia Local de Vilamarxant i Riba-roja de Túria, Policia Nacional, Guàrdia Civil, i unitats de Protecció Civil de Manises, Tavernes Blanques, Vilamarxant, Riba-roja de Túria, Monserrat, Paterna i Alfarp, així com els alcaldes de Riba-roja de Túria i Loriguilla.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia