El dijous 30 de juny, uns veïns de Bétera ens van enviar unes imatges de la caiguda de les branques d’un arbre eixe mateix dijous. Segons s’apreciava en les fotografies, aquest succés va ocórrer al parc que hi ha darrere del Dia, en la banda que dona cap al barranc.

Com es veia també a les fotografies, al lloc dels fets van acudir la policia i els bombers. Segons ens explicaven, era la segona vegada que queia part d’un arbre en aquesta zona en menys d’una setmana.

Després de passar quasi un mes, ahir diumenge, una veïna d’aquesta mateixa zona en va informar de la caiguda d’un altre arbre. Segons ens indica, aquest fet va tindre lloc el passat dissabte 23 de juliol. Concretament, l’arbre que està enfront del parc se li va trencar una branca i els bombers van haver d’acudir a la nit, tal i com es pot veure a les imatges que la citada veïna ens ha enviat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia